Oldal frissítése

OXY Sport Black Line, rózsaszín

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

OXY Sport Black Line, rózsaszín

A(z) Karton P+P iskolatáska csodás formája és praktikus tulajdonságai az első találkozástól kezdve elnyeri gyermeked szívét. Ezt a nagyszerű iskolatáskát úgy tervezték, hogy kellemes legyen hordani. Az állítható vállpántok kényelmes viselést tesznek lehetővé. Továbbá lényeges még, hogy párnázott hátsó része ergonomikus kialakítású, konstrukciója meg pehelykönnyű Az iskolatáska belső felosztása, 22 l komoly kapacitása a garancia arra, hogy gyermeked a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tudjon vinni. Az integrált fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. Az csak természetes, hogy vizespalack tartóval is felszerelték. A(z) OXY Sport Black Line, rózsaszín iskolatáska súlya nagyon alacsony, pusztán 0,88 kg. A(z) Karton P+P táskája színe és dizájnja alapján lányoknak ajánlott.

A(z) OXY Sport Black Line, rózsaszín iskolatáska fontosabb jellemzői

  • A(z) Karton P+P iskolatáskájának pántjai egyszerűen állíthatók
  • Integrált fényvisszaverő csíkok
  • Ergonomikus hátsó rész
  • Alacsony súlyú konstrukció
  • Súlya: 0,88 kg
  • Dizájnja és színe alapján lányoknak ajánlott

A(z) Karton P+P táskájának felszerelése

A(z) Karton P+P iskolatáskájának párnázott hátsó panelje ergonomikus kialakítású, így komfortos lesz hordani. Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerek hátához igazítsd. Egy praktikus vizespalack tartóval is ellátták, mert a folyadékbevitel nagyon fontos. A mellkaspánt a gyermek igényeihez igazítható. Gyermeked láthatóságáról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 46 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 15 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,88 kg
Űrtartalom 22 l
Kód:  HRAif12889
Termékszám:  8595096759748

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15