Oldal frissítése

OXY Sport Black Line, fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

OXY Sport Black Line, fehér

A(z) Karton P+P iskolatáska ötletes formája és hasznos tulajdonságai azonnal elnyeri gyermeked szívét. Ezt az ellenálló iskolatáskát úgy tervezték, hogy kellemes legyen viselni. Ezen kívül fontos lehet még számodra, hogy párnázott hátsó része ergonomikus formájú, váza meg pehelykönnyű A hátizsák belső felosztása, 22 l komoly kapacitása lehetővé teszi, hogy gyermeked ne csak a könyveket, de az uzsonnáját is magával tudja vinni. Az integrált fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. Az csak természetes, hogy vizespalack tartóval is ellátták. A(z) OXY Sport Black Line, fehér iskolatáska súlya nagyon alacsony, mindössze 0,88 kg. A(z) Karton P+P táskája színe és dizájnja alapján fiúknak és lányoknak ajánlott.

A(z) OXY Sport Black Line, fehér iskolatáska főbb jellemzői

  • Beépített fényvisszaverő csíkok
  • Ergonomikus formájú párnázott hátsó panel
  • Könnyű konstrukció
  • Tömege mindössze: 0,88 kg
  • Mintázata és színe alapján fiúknak és lányoknak ajánlott

A(z) Karton P+P táskájának felszerelése

A(z) Karton P+P iskolatáskájának párnázott hátsó része ergonomikus kialakítású, így jobb lesz hordani. Ezen kívül vizespalack tartóval is felszerelték, hiszen fontos, hogy a víz mindig kéznél legyen. A mellkaspánt a gyermek méretéhez igazítható. Gyermeked láthatóságáról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 46 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 15 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,88 kg
Űrtartalom 22 l
Kód:  HRAif12891
Termékszám:  8595096759762

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05