Oldal frissítése

OXY One Metrix

Kiegészítők a termékhez

OXY One Metrix

A(z) Karton P+P iskolatáska minőségi kidolgozása és funkcionalitása szinte azonnal el fogja nyerni tetszésed. Ezt a szimpatikus iskolatáskát kifejezetten gyermekek hátához tervezték. Az állítható vállpántok kényelmes viselést tesznek lehetővé. Ezen kívül lényeges még, hogy hátsó része ergonomikus formájú. Az iskolatáska praktikus belső felosztása, 25 l komoly kapacitása garantálja, hogy gyermeked magával tudjon vinni minden könyvet és segédeszközt. A beépített fényvisszaverő csíkoknak hála gyermeked mindig jól látható marad. Magától értetődően vizespalack tartóval is ellátták. A(z) OXY One Metrix iskolatáska súlya elenyésző, csak 0,95 kg. A(z) Karton P+P táskája stílusa és színe alapján fiúknak ajánlott.

A(z) OXY One Metrix iskolatáska lényegesebb jellemzői

  • A(z) Karton P+P táskájának vállpántjai állíthatók
  • Fényvisszaverő csíkok
  • Ergonomikus formájú hátsó rész
  • Tömege mindössze: 0,95 kg
  • Mintázata és színe alapján fiúknak ajánlott

A(z) Karton P+P iskolatáskájának felszerelése

A(z) Karton P+P iskolatáskájának párnázott hátsó része ergonomikus formájú, így komfortosabb lesz hordani. Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. Egy praktikus vizespalack tartóval is ellátták, mert a folyadékbevitel nagyon fontos. A mellkaspánt könnyen testre szabható. Gyermeked láthatóságáról az integrált fényvisszaverő elemek gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 45 cm
Szélesség 35 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,95 kg
Űrtartalom 25 l
Kód:  HRAif12896
Termékszám:  8595096759250

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20