Oldal frissítése

Operáció társasjáték

4,5 14 értékelés
11 990 Ft

Operáció társasjáték


A népszerű Operáció elnevezésű társasjáték segítségével belőled is igazi orvos válhat egy kis időre, megmentheted a különböző fájdalmakkal küszködő betegeidet. Azonban a kezed legyen stabil és magabiztos, nem érhetsz a nyílások széleihez, amikor kihúzod a különféle tárgyakat a beteg testéből. A Hasbro Operáció nevű játéka megedzi a gyors döntéshozó képességeidet, ugyanakkor a gyerekek játék közben gyakorolhatják az egyes testrészek elnevezését is. A társasjáték megbízhatóan szórakoztat Téged vagy a barátaidat és a családodat egyaránt. A játék igazán dinamikus, egyetlen játék körülbelül 15 percig tart, így nem lesz időd unatkozni. Az Operáció társasjáték 6 éves kortól alkalmas a gyerekeknek és két darab AA elem szükséges hozzá a megfelelő működéshez, amelyet a készlet nem tartalmaz.


Az Operáció társasjáték főbb jellemzői

  • Nagyon élénk és szórakoztató társasjáték az egyik legnagyobb játékgyártótól, a Hasbro-tól
  • Játék közben eltávolíthatod a páciens testéből azokat a tárgyakat, amelyek nem tartoznak oda, ugyanakkor nem szabad megérintened a széleket
  • A Operáció társasjáték fejleszti a gyors döntéshozatalt, a pontos és magabiztos mozdulatok kivitelezését
  • A játék során a gyerekek megismétlik az emberi test különböző részeinek megnevezését
  • Az Operáció társasjáték nagyon dinamikus, egy játék körülbelül 15 percig tart
  • Alkalmas 1 vagy több játékosnak a 6 éves kortól idősebb személyeknek
  • A játékhoz 2 db AA elem szükséges, amelyeket a csomag nem tartalmaz

Hasbro Operáció


Tanulj az emberi testről szórakoztató módon

Sam egy olyan beteg, akinek nagyon sok fájdalma van. Azonban Te megszabadíthatod ezektől a fájdalmaktól! Miközben a Hasbro Operáció játékával játszol, megszabadítod Sam testét minden diszkomforttól és igazán precíz doktor válhat belőled. Sőt, pénzt is kapsz a kioperált tárgyak után, és az a játékos nyeri a játékot, aki a leggazdagabb az orvosok közül.

Az Operáció társasjátékkal képes leszel a gyors döntéshozatalra 

Amikor eltávolítod a különféle tárgyakat a beteg testéből, nem érhetsz a testnyílások széleihez, pontosan ezért nagyon szórakoztató az Operáció társasjáték. Erős kézre van szükség, így minél többször próbálod ki az Operáció játékot, annál jobb leszel a gyors döntéshozásban és a részletek érzékelésében.




Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 1
Játék hossza 15 perc

Nyelv

Nyelv Angol

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Tudásnövelő és oktató

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif6251
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993310227
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15