LEGO kiegészítők a kockákhoz

LEGO® kiegészítők az építőkockákhoz

A LEGO® kiegészítők segítségével mostantól új lehetőségek nyílnak meg előtted a kedvenc kockáid építése során. A meglévő alkotások továbbfejlesztésére szolgálnak, de számtalan új lehetőséget kínálnak a jövőbeli projektek felépítéséhez is. Színes LEGO® alaplapok, vidám LEGO® minifigurák és praktikus LEGO® tárolódobozok várnak rád, amelyek különböző típusú kockákkal tölthetők fel, így játékos kiegészítőkkel dobhatod fel a belső teret.

Praktikus LEGO® kiegészítők iskolásoknak és kreatív rajongóknak

Vannak a családban olyan kis LEGO® rajongók, aki imádják a folyamatos kreativitást és az eredeti tervezést? A LEGO® kiegészítők segítségével az iskolai tanulás soha nem látott szórakozássá válik. Szerezz be nekik egy stílusos hátizsákot, tolltartót, uzsonnás dobozt és kulacsot, hogy kedvenc hőseik mindig kéznél legyenek, még távol az otthonuktól is.

LEGO kiegészítők iskolásoknak
LEGO Powered UP

Az okos LEGO® Powered UP alkatrészek interaktív szórakozást nyújtanak

A LEGO® Powered UP termékcsalád különleges elektromos alkatrészei teljesen új szintre emelik a játszást a kedvenc építőkészleteiddel. Mire is szolgálnak tulajdonképpen? Ezen LEGO® kiegészítők segítségével könnyedén kódolhatod az egyes alkatrészek mozgását, sebességét és irányát, hangsávot adhatsz hozzá, vagy világítással élénkítheted a mókát. Az egyes LEGO® Powered UP alkatrészek szinte minden LEGO® modellbe beépíthetők, de a bizonyosság kedvéért minden esetben ellenőrizd a kompatibilitást.

LEGO kiegészítők - kulcstartók

LEGO® medálok

A gyerekek kis társai a bajban a LEGO® világító medálok és kulcstartók, melyek a kedvenc hőseik motívumaival vannak ellátva.

LEGO kiegészítők - adventi naptárak

LEGO® adventi naptárak meglepetésekkel

A LEGO® adventi naptárak minden ablakban LEGO® figurákat, modelleket és egyéb kiegészítőket rejtenek.

LEGO kiegészítők a családnak

LEGO® kiegészítők az egész családnak

A LEGO® tartozékok széles választéka a család minden tagja számára tartogat valamit. Szereld fel az otthonodat játékos mágnesekkel, tartókkal vagy tárolóhelyekkel.