Oldal frissítése

Oball játék autós és vonat pálya

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oball játék autós és vonat pálya

Szeretnél örömet szerezni gyermekednek egy játékkal, amely nemcsak nagyon szórakoztató, hanem ráadásul támogatja a pszichomotoros fejlődését is? Az Oball autó- vonatpálya képes rá! Egyedi design, élénk színek, a kisgyermekek kezébe pontosan illő formák. Ezek a tulajdonságok jellemzik az Oball játékokat, és az Oball Go Grippers Grip autó- vonatpálya sem kivétel. Ezért lesz az igazi választás. A gyermek megváltoztathatja a pálya felépítését, a daruval felemelheti a járműveket, vagy a felvonóhíddal megakadályozhatja a behajtást. A vonatos készlet más Go Grippers járművekkel is működik, így rendszeresen bővítheted a gyűjteményedet. Ráadásul a vonatos készlethez nem szükséges elemek.

Az Oball autó- vonatpálya fő jellemzői

  • Könnyű kezelés az egyedi formáknak és az anyag alacsony tömegének köszönhetően
  • Támogatja a gyermek pszichomotoros fejlődését
  • Az Oball autó- vonatpálya nagyon sok játékelemet tartalmaz
  • A vonatos készlet más Go Grippers járművekkel is működik
  • Interaktív pálya, amelyet a gyermek többféle módon is összeállíthat, és ezzel támogathatja a kreativitását
  • Az Oball vonatos készlethez nincs szükség elemekre

Ideje játszani

A Go Grippers Grip, Launch & Roll Train tényleg nagyon szórakoztató! Az Oball autó- vonatpálya a nyitható és zárható felvonóhídnak köszönhetően két szinten teszi lehetővé a játékot. Ráadásul az interaktív vonatpálya lehetővé teszi a többféle módon történő összeállítást, ezáltal támogatja a gyermek kreativitását. A pálya tartalmaz egy darut, amely felemeli a járműveket, mozog és forog. A Go Grippers járművek gyűjteménye rendszeresen bővíthető. A készlet ugyanis más Go Grippers járművekkel is működik, ennek köszönhetően a pálya soha nem untatja a gyermeket.

Méretek:
65 × 42 × 42,9 cm

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  BABY9711
Termékszám:  074451109360

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05