Oldal frissítése

Növekvő flamingó kristályok

Kiegészítők a termékhez

Növekvő flamingó kristályok

Előnyben részesítsük a kreatív szórakozást, és ne csak vidám időt adjunk gyermekeinknek, hanem olyan tevékenységeknek is, amelyek ösztönzik gondolkodásuk fejlődését. A növekvő kristályok kísérleti halmazával szép állatokat hoz létre, és megmutatja a gyerekeknek a tudomány szépségét. A kísérleti készlet 8 évesnél fiatalabb gyermekek számára alkalmas , akik 12 órán keresztül megfigyelhetik, hogy a kristályok hogyan képeznek flamingó testet. Mutassa meg nekik, hogy a kémia lehet oktató és szórakoztató a növekvő kristályokkal.

A Flamingók kísérleti készletének főbb jellemzői: növekvő kristályok

  • Alkalmas 8 éves korú gyermekek számára
  • A tanulás szórakoztató formája a kreativitást fejleszti
  • A növekvő kristályok mindent tartalmaznak, hogy állatot készítsenek
  • Egyszerű gyártás mindenki számára
  • Ez magában foglal egy speciális megoldást és egy kisállat fejállomást

Minden, amire szüksége van

A Growing Crystals csomagban mindent megtalál, amire szükség van az állatok készítéséhez. Ennek egy része olyan speciális megoldás, amely növekedési kristályokat és kisállat fejet okoz . A termelés a lehető legegyszerűbb, és minden kislány és kisfiú kezelhető. Keverés után csak nézze meg lassan a kristályokat. A növekvő kristályok kísérleti halmazával élvezheti a sok szórakozást!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRApta0557
Termékszám:  4823076118167

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10