Oldal frissítése

Nicole Llorona IV

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nicole Llorona IV

Te is mindig szerettél volna egy babát, amelyik beszélni tud? Akkor pont jó lesz neked Nicole Llorona, aki ezek közé a babák közé tartozik. Tudja mondani, hogy "mama", és azt is, hogy "papa" vagy sír, mint egy igazi kisbaba. Rendkívül szép puha kis teste van és a fején haj. Ezt bármikor fésülheted és együtt Nicole-lal alakíthatod a tökéletes megjelenését.

A baba működni kezd, amint kivetted a biztosítékot. A cumi kihúzása után elkezd különböző hangokat adni. Emellett el van látva csecsemőruházattal. A csomag tartalma egy virágos ruha, rózsaszín kapucnis pulóver és pomponos kötött zokni. Nicole nagyon hasonlít az igazi csecsemőre úgy a kidolgozott részletekkel, mint a magasságával, ami 42 cm.

A játék műanyag és textil kombinációjából készült. Három LR44 típusú gombelemmel működik, amelyek a csomag részei. 2014-ben ez a játék megkapta a For Toys vásáron az év jó játéka díjat. Minden 3 évnél idősebb kislány örülni fog neki.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és minden cseh jogi szabályozás szerinti normának. Magától értetődik az EU megfelelőségi nyilatkozat.

 
Kód:  HRAa5693
Termékszám:  8426265426348

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05