Oldal frissítése

Hasbro nerf fegyverek

Dětské pistole Nerf - banner

Nerf: Gyermek pisztolyok, amelyek nem ártanak

A népszerű Nerf gyerek pisztolyok többféle formában és méretben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A Nerf pisztolyok könnyű műanyag szerkezete lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy hosszú harcot vívjanak, amely mégis biztonságos. Ezt a hab- és gumilövedékek biztosítják. A Nerf márka fokozatosan elkezdett a lányokra is összpontosítani, és mostmár számukra is gyártja termékeit.

Nerf Elite

Nerf Elite

Fedezd fel az új és továbbfejlesztett Nerf Elite 2.0. pisztolyok világát. Modern kialakítással és a korábbi Nerf N-Strike Elite sorozathoz képest egészen kétszer nagyobb tárkapacitással büszkélkedhet. Többé nem kell húznod az időt a gyakori újratöltés folyamatával, és a továbbfejlesztett pisztoly technológiának köszönhetően az ellenséget is fürgén félreállíthatod az útból. További előnyök közé tartozik a Nerf habos lőszerének nagy hatótávolsága és a fegyver új, élénk kék megjelenése.

Nerf Ultra

Az új Nerf Ultra szériával a szórakozás teljesen új dimenzióját élheted át. A Nerf Ultra pisztoly technológiának köszönhetően a fegyverek hatótávolsága 36 méterre nőtt, így az ellenséget könnyedén még azelőtt eltalálhatod, mielőtt meglátnának téged. A fejlesztés során a hatótávolság mellett a pontosságra is nagy hangsúlyt fektettek, így nyugodtan sorban lőheted le egymás után az ellenfeleidet.

Nerf Ultra
Nerf Fortnite

Nerf Fortnite

A Fortnite számítógépes játék nem csak a konzol- és számítógépes játékosok fiatal generációja körében számít gyakori jelenségnek. A Nerf valósággá akarta varázsolni a játék rajongóinak virtuális világát, és így elkészítette a Nerf pisztolyok Fortnite sorozatát. A Nerf Fortnite pisztolyok számos változatban kaphatók, a kézi fegyverektől kezdve a népszerű Ricky Reeler-en át a Fortnite Rocket Launcher-ig, amely ráadásul nagyméretű habrakétákat lő ki.

Nerf Super Soaker

Élvezd a vízi csatákat a Nerf Super Soaker pisztollyal. Ezek a nagy víztartállyal rendelkező habszivacs vízipisztolyok megbízhatóan eltalálnak mindenkit, akire irányítod őket. Hatótávolságuk akár több méter is lehet, és használatuk valóban egyszerű - csak célozz, húzd meg a ravaszt, és a víz gondoskodik az ellenségről. A Nerf Super Soaker vízipisztolyok remek játéknak számítanak a forró nyári napokon.

Nerf Super Soaker
Nerf Modulus

Nerf Modulus

A Nerf Modulus kiadás több lehetőséget is előkészített, hogy különböző alkatrészekből és kombinációkból pontosan a saját ízlésednek megfelelően állíthasd össze a pisztolyodat. A lövedékek a Nerf Elite kiadáshoz képest nem csak erőteljesebbek, de kifinomultabb kialakításúak is. A lőszerként használt nyilak nagy hatótávolságúak lehetnek, de a habnak köszönhetően, amelyből készültek, még mindig biztonságban érezheted magad, nehogy bárkit is megsebezz velük.

Nerf kiegészítők

Válogass a Nerf pisztoly kiegészítők széles választékából. Vásárolhatsz tartalék nyilakat, pántot vagy akár keresőt, amelyet a pisztolyodhoz rögzíthetsz, hogy könyebben azonosítani tudd az áldozataidat. A fegyvert taktikai zseblámpával vagy olyan tárral is továbbfejlesztheted, amely egyszerre két nyilat is képes kilőni.

Nerf pisztoly kiegészítők
Paraméterek módosítása
78 termék
Nerf N-Strike AccuStrike Alphahawk - Nerf puska
Nerf N-Strike AccuStrike Alphahawk
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Nerf puska

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10