Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Nerf Zombie Strike Sidestrike

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nerf Zombie Strike Sidestrike

Készülj fel a harcra a hidegvérű zombik ellen!  Csak úgy állíthatod meg őket, ha meghúzod a ravaszt. Egy speciális pisztolytáskának köszönhetően a  Nerf Zombie SideStrike pisztolyt az övedre csatolhatod és mindig magaddal viheted. A szivattyúzószerkezetnek köszönhetően gyorsan tudsz vele lőni. A pisztolytáskába a Firestrike Blastert is beteheted (külön megvásárolható), és akár négy nyíl is elfér benne. Tüzelj gyorsan és lődd le az öüsszes zombiz a Sidestrike pisztollyal! A fegyverhez hat nyíl jár, és 8 éves kortól ajánlott. 

Fő jellemzők

  • Játékfegyver pisztolytáskában
  • A pisztolytáska övre csatolható
  • Szivattyúzószerkezet biztosítja a gyors lövést
  • vonzó külső
  • A fegyver mellé a pisztolytáskán kívül hat nyíl is jár
  • 8 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i 2009/48 / EK jrányelvének a játékok biztonságáról és  minden vonatkozó cseh jogszabálynak.  A CE szabványnak megfelel.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif0427
Termékszám:  5010994968694
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15