Oldal frissítése

Vélemények: Nerf Zombie Strike Flipfury

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nerf Zombie Strike Flipfury témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nerf Zombie Strike Flipfury termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nerf Zombie Strike Flipfury megvásárlása után te is írsz értékelést.
Nerf Zombie Strike Flipfury - Játékpisztoly
Nerf Zombie Strike Flipfury
Szállításra kész > 5 db
12 990 Ft
Kosárba
Jan, Oleksoviceflag
Értékelve: 2023. 06. 28., változat: Nerf Zombie Strike Flipfury
Hitelesített vásárlás
Abszolút. Bomba.
Inkább egy felnőtt játszik vele, mint egy gyerek. Nagyra értékelnék egy nagyobb tálcát: D
0 ×Jelentés
Patrik, Roudnice n/Lflag
Értékelve: 2017. 11. 08., változat: Nerf Zombie Strike Flipfury
Hitelesített vásárlás
12 lövés újratöltés nélkül
Hatótávolság
Lehetőségem volt arra, hogy teszteljem ennek a "pisztolynak" két példányát, mert az első, amelyet a vásárlás utáni napon állítottam, nem működött a dobok cseréje, ami örömömre az ilyen típusú fegyverek két százalékának egyike volt. Cserébe rögtön kaptam egy másik darabot. Nagyon csalódott voltam mindkettőjük (nem)választékában.
A kilőtt nyilak többsége még a gyerekszobán sem jutott túl. Ez valószínűleg a nyomókamra szája és a dart dob közötti nagy résnek köszönhető. A habszivacs tömítés, amely ezt a távolságot hivatott meghatározni, nem megfelelő. További 2 mm habszivacs tömítés felragasztásával a hatótávolság jelentősen javult, de még mindig nem lehet összehasonlítani más típusú "Nerfek"-ekkel, amelyeket már volt alkalmam kipróbálni. Kár, hogy még az ilyen (szerintem) minőségi játékokra is érvényes a "csináld magad": -(
0 ×Jelentés
Základní škola a Mateřská škola Ostravice, příspěvková organnizace, Ostraviceflag
Értékelve: 2015. 03. 11., változat: Nerf Zombie Strike Flipfury
Hitelesített vásárlás
csak zöld golyók a zombiknak: -)
jól működik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20