Oldal frissítése

Nerf Ultra AMP

4,0 1 értékelés
13 190 Ft

Nerf Ultra AMP

A Hasbro Nerf Ultra AMP motoros játékpisztollyal minden legalább 8 éves korú kisfiúnak nagyszerű szórakozásban lehet része. A Nerf Ultra AMP fegyver pontos, könnyen újratölthető és az innovatív lőszernek hála képes akár 36 méteres távolságban is lőni. A bepattintós tár eltávolítása és visszahelyezése egyszerű, elfér benne mind a 6 darab, a csomagban található Nerf Ultra Darts lőszer. A fegyver rendelkezik még egy célkereszttel is. A Nerf Ultra AMP fegyver habszivacs lövedék gyorsaságát és pontosságát az új, prémium Aerofin technológia és rendkívül alacsony tömegű Nerf Ultra hab anyag adja. A játék műanyagból készült és működéséhez elemek szükségesek. Játék közben ajánlott a védőszemüveg viselete a gyerekeknek.


A Nerf Ultra AMP gyermekpisztoly főbb jellemzői

  • A Blaster Nerf Ultra AMP 8 éves kortól idősebb fiúknak készült, de minden gyermek számára alkalmas, aki szeret lövöldözni
  • A Nerf Ultra AMP egy nagyon precíz motoros robbanópisztoly
  • A gyermekpisztoly lehetővé teszi a gyors újratöltést a könnyen kivehető bepattintós tárral
  • A pontos célzás érdekében célkereszttel is rendelkezik
  • A pisztoly minőségi műanyagból készült
  • A csomagban 6 Nerf Ultra Darts lőszer áll a rendelkezésedre a tárazáshoz, a Nerf eddigi leghosszabb, 36 méteres hatótávolságával
  • A Nerf Ultra AMP robbanópisztoly habszivacs töltény sebességét és pontosságát a továbbfejlesztett, aerodinamikus formájú hegy, az Aerofin technológia és a könnyű Nerf Ultra hab adja
  • A fegyver működéséhez szükséges az elemek megvásárlása
  • Játék közben ajánlott a védőszemüveg használata a gyerekeknek (nem tartozék)

Nerf Ultra AMP erőteljes motoros gyermekpisztoly

Az elektromos meghajtású Nerf Ultra AMP gyermekpisztoly egy olyan innovatív játék, amely minden játékos gyermeket megörvendeztet 8 éves kortól - és nemcsak a kisfiúkat. A fegyver újratöltése gyors és egyszerű, a 6 darab lőszert tartalmazó tár teljesen eltávolítható, így a gyerekek egyszerűen újratölthetik és visszahelyezhetik azt; néhány másodperc alatt újra tárazhatják a fegyvert. Emellett a pisztoly célkeresztet is biztosít a pontosabb célzáshoz.

A Nerf Ultra AMP robbanópisztoly használata könnyű

A fegyver kezelése intuitív, a gyerekek maguk is hamar rájönnek - miután egy kis ideig nyomva tartják a gyorsítógombot, majd pedig lenyomják a ravaszt, kilőhetnek egy darab Nerf Ultra Darts lőszert. Miután újra megnyomják a ravaszt, egy újabb lövedéket lőhetnek ki. Lehetnek a gyermekeid teljesen újoncok a Nerf fegyverek világában vagy lehetséges, hogy már rendelkeznek némi tapasztalattal az előző generációs Nerf pisztolyokkal és szeretnének nagyobb teljesítményű fegyverre váltani, a Nerf Ultra AMP mindenki számára alkalmas, aki szeretne egy jót játszani a barátaival. A Nerf Ultra AMP játékpisztoly használata közben a gyerekek viseljenek védőszemüveget és ne célozzanak az arc területére.

Nerf Ultra Darts habszivacs nyilak, a legtávolabb repülnek az eddigi Nerf lőszerek közül 

Az egyedülálló Nerf Ultra AMP játékpisztollyal a gyerekeknek páratlan szórakozásban lehet részük a sokkal gyorsabb és pontosabb, megnövelt hatótávolságú nyilakkal. Ez idáig a továbbfejlesztett Nerf Ultra Darts lőszer rendelkezik a legnagyobb hatótávolsággal a Nerf lőszerek között.

A Nerf Ultra AMP speciális aerodinamikus nyilakkal javítja a hatótávolságot

A Nerf nyilak minőségét az innovatív aerodinamikus csúcs, az Aerofin technológia és a rendkívül alacsony tömegű Nerf Ultra hab adja. Pontosan ezért lehetséges a nyilak kilövése hihetetlen, 36 méteres hatótávolságig ezzel a Nerf Ultra AMP fegyverrel. A Nerf készletben összesen 6 darab ilyen lőszert találsz, azonban lehetőséged van további lőszerek megvásárlására, amennyiben szükséges. Kezdődjék a móka!




Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Nerf

Sorozat Ultra
Kiegészítők Töltények, Tölténytár
Típus Pisztoly

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Lőtávolság 36 m
Tölténytár - töltények száma 6 db
Tulajdonságok Kivehető tár
Szín Fehér, Narancssárga

Töltények

Töltények típusa Habszivacs
Töltények száma a csomagban 6 db

Elemek

Elemek típusa AA
Elemek száma 6 db

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 6 db
Kód:  HRAbz15908
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993874965
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20