Oldal frissítése

Nerf Ultra lövedék, 10db

5 3 értékelés
2 090 Ft

Nerf Ultra lövedék, 10db

Amikor a Nerf játékpisztollyal játszol, gyakran megeshet, hogy a golyó elgurul valahova vagy elveszíted azt. Ekkor se ess kétségbe - a Nerf Ultra golyóval ugyanis újra teli tárral folytathatod a játékot. A Nerf Ultra golyók gyártásakor azok innovatív csúccsal készültek az Aerofin technológiával és olyan alacsony tömegű Nerf Ultra habszivacsból, amely fokozottan ellenáll a sérüléseknek. A Nerf Ultra golyók a leghosszabb hatótávolsággal repülnek a márka golyói között - a távolságuk elérheti az akár 36 métert is. A készlet 10 darab minőségi habszivacs golyót tartalmaz. A Nerf Ultra kiegészítővel pótolhatod az elvesztett golyókat, így soha nem ér véget a móka a Nerf pisztolyokkal. A tartalék golyók 8 éves kortól alkalmasak a gyermekek számára.


A Nerf Ultra 10 tartalék lőszer főbb jellemzői

  • 10 db Nerf Ultra tartalék golyó
  • A harci játékokhoz szükséges kiegészítő lőszer
  • A kiváló feldolgozásról az Aerofin technológia gondoskodik
  • A könnyű Nerf Ultra fokozottan ellenáll a sérülésekkel szemben
  • A habszivacs golyó akár 36 méterre is elrepül
  • A Nerf Ultra golyó 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Ne hagyd, hogy kiürüljön a tárad

Nem számít, hogy a Nerf Ultra pisztoly melyik modelljével rendelkezik a gyermeked, a tartalék golyó biztosan jól jön majd, hiszen ebből sosem elég. A 10 darabos Nerf Ultra golyó csomag elegendő ahhoz, hogy a gyerekek megfelelően felkészültek legyenek bármilyen körülményre a csata során. Az innovatív aerodinamikai csúcs, az Aerofin technológia és a nagyon könnyű Nerf Ultra habszivacs gondoskodnak a golyók hosszú, 36 méteres hatótávolságáról. Ezek a golyók kizárólag a Nerf Ultra lőfegyverekkel kompatibilisek.



Kód:  HRAbz02723
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993733941
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10