Oldal frissítése

Nerf Elite Retaliator

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Elite Retaliator

A N-Strike Elite - Retaliator nem csak gyerekeknek jó szórakozás. Lépj be a Nerf csaták egyedülálló világába ezzel a különleges fegyverrel és élj át izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat a barátaiddal akár minden nap. A puska több levehető és sokféleképpen variálható részből áll, ennek köszönhetően négy különböző felépítésű fegyvert tudsz összerakni. Így minden csata teljesen egyedi lesz. A 12 puha töltényt a maximális biztonságot szem előtt tartva tervezték, még a legkisebb vagy a Quick tölténytárral is könnyedén sarokba szoríthatod az ellenfeledet. Ami a lövést illeti, a puska hihetetlenül nagy stabilitással és tiszteletreméltó, akár 27 méteres, hatótávolsággal büszkélkedhet.

A fő előnyök

  • 4 lehetséges konfiguráció
  • Puha, biztonságos lövedékek
  • Hatótávolság: 27 m
  • Stabil tartás

A csomag tartalma:
Puska, tölténytár, alkartámasz, puskacső meghosszabbítás, Quick tölténytár, 12 ELITE töltény és használati utasítás.

Ajánlott életkor:
8 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Kód:  HRAa4188
Termékszám:  5010993303854
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15