Oldal frissítése

Nerf Elite Hyperfire

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Elite Hyperfire

A Nerf N-Strike Elite - Hyperfire játékfegyvert külnösen értékelni fogják az akciófilmek és az izgalmas harcok rajongói. A játékfegyver egyik nagy előnye, hogy egyszerre öt lövedéket is képes kilőni. A hatalmas tár 25 töltény befogadására képes, ami mindössze öt másodperc alatt kilőhető. A győzelem lehetősége még sosem ilyen közel. Csak töltsd újra a fegyvert és máris folytatódhat a csata. A N-Strike Elite csatákban csak az nyerhet, akinek elég tölténye van, és ez a csomag most 25 darab lövedéket tartalmaz.



A Nerf N-Strike Elite - Hyperfire automata fegyver kiemelkedő minőségű és rendkívül tartós műanyagból készült, ami ellenáll a játék során történő igénybevételnek. Alacsony súlyának köszönhetően tökéletes gyermekek számára, akik ennek köszönhetően biztosan és kényelmesen tarthatják kézben. A lövedékek puha habból készültek, teljesen biztonságosak, így nem jelentenek veszélyt játék közben a gyermekekre.



A Nerf N-Strike Elite - Hyperfire játékfegyver legfontosabb jellemzői

  • 25 tölténnyel érkezik
  • Tartós és kiváló minőségű műanyagból készült
  • Alacsony súly
  • Kompakt kialakítás
  • Gyors lövések - akár 5 lövedék másodpercenként

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és az azokhoz kapcsolódó törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  HRAa8431
Termékszám:  5010994954826
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20