Oldal frissítése

Nerf Elite Sharpfire

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Elite Sharpfire


6 különböző konfiguráció

A Nerf N-Strike Elite 6 az 1-ben könnyen átalakítható hat egyedi konfigurációba és mindig az adott fegyveres küzdelemhez tudod alakítani. A puskatus, ha szükséges, a töltények tárolására is használható.


Az ellenségnek nem lesz esélye

A fegyver feje és a puskatus levehető, így máris egy kisebb pisztoly áll rendelkezésedre, hogy könnyebben mozogj egy-egy gyorsabb csatában. A tölténytár dönthető és forgatható, amely lehetővé teszi a fegyver könnyű és gyors újratöltését. A csomagban 10 Elite nyíl található, amelyek közül 6 nyíl a tölténytartóban is tárolható.


Minőségi kivitelezés és biztonság

A Nerf pisztoly kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely még az akciódús csaták keményebb ütközeteinek próbáját is kiállja. A gyermekek örömére a fegyver kis tömegű, így bátran játszhatnak vele akár egész nap. Ezenkívül, a nyilak anyaga szivacs vagy gumi, így használatuk teljesen biztonságos.

A játék 8 éves kortól ajánlott.

Kód:  HRAa2453
Termékszám:  5010994842185
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05