Oldal frissítése

Nerf Modulus - Tri-strike

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Modulus - Tri-strike

A Nerf Modulus Tri-strike szivacslövő játékfegyverrel megtapasztalhatod az izgalmat. Nagy előnye, hogy speciális tartozékának köszönhetően egyszerre akár három különböző típusú lőszert is képes kilőni, legyen szó hagyományos szivacslövedékről, mega szivacslövedékről vagy hatalmas rakétáról. A szivacslövőhöz négy mega szivacslövedék jár, amelyeket külön lehet kilőni, csakúgy, mint a rakétákat. A Modolus ezáltal roppant hatékony fegyver lesz, hiszen úgy állíthatod össze, ahogy az neked a legoptimálisabb az éppen aktuális küldetéshez. Csak töltsd fel teljesen, és máris kezdődhet a csata. Míg az N-Strike Elite-tel mindig az nyeri a csatát, akinek töltve van a lőszertára, ez az egyedülálló modell egyszerre akár háromféle lőszert is képes kilőni.
Az automata Nerf játékfegyvert kiváló minőségű és rendkívül tartós műanyagból készült, amely könnyedén ellenáll bármilyen zavaró tényezőnek a harc során. Könnyű súlyának köszönhetően a gyerekek is kényelmesen kézben tarthatják és igen egyszerű a kezelése. A szivacspatronok puha habból készültek, ezért nem okoznak sérüléseket, így bátran lövöldözhetnek egymásra.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009. június 18-án közétett 2009/48/EK irányelvének a játékok biztonságáról, illetve a cseh szabályozás szerinti összes jogi normának. Ezenkívül CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  HRAa8432
Termékszám:  5010994954802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10