Oldal frissítése

Nerf Modulus Kiegészítő Markolat

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nerf Modulus Kiegészítő Markolat

Itt a lehetőség egyedi fegyvered elkészítésére! Csak csatlakoztasd a markolatot Nerf Modulus puskádhoz és már kezdődhet is a harc. Töltsd be mind a két töltényt, húzd meg a ravaszt és figyeld, ahogy a töltények egyszerre hagyják el fegyvered. A kiegészítő segítségével ellenfeleidnek nem lesz esélye ellened. A csomag tartalmazza a markolatot, 2 töltényt és a használati utasítást.

Főbb jellemzők

  • A Nerf Modulus puska kiegészítője
  • Két töltényt lő egyszerre
  • Egyszerű felszerelés a sín segítségével
  • Minőségi anyagból
  • A csomag tartalma a markolat, 2 töltény és a használai utasítás.
  • 8 éves kortól ajánlott

Műszaki adatok:

Anyaga:
Műanyag

Szín:
Fehér / narancssárga / szürke

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvének ( 2009. június 18.) és a cseh jogszabályoknak. A termék rendelkezik CE jelöléssel, azaz megfelel az európai megfelelőség követelményeinek.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fehér
Kód:  HRAif0413e
Termékszám:  ASRT5010993300884
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10