Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Nerf Modulus - ECS10 Blaster

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Modulus - ECS10 Blaster


Építsd meg saját Modulus modelled

Az N-Strike Modulus egy egyedülálló motoros pisztoly, amelyet tetszés szerint állíthatsz össze. Több, mint 30 különböző kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek több mint 1000 kombinációt kínálnak, hogy könnyen testre szabhasd saját Modulod minden egyes küldetéshez vagy különleges akcióhoz.


A lőszer mindig kéznél van

A játékfegyver pontos élességállítással és hatékony rendszerrel rendelkezik, amely akár 27 méteres távolságra is lő. A csomagban 10 klasszikus és 10 akció nyilat találsz. A NERF Modulus sorozat minden része kompatibilis az Elite N-Strike sorozatával.


Minőségi kivitelezés és biztonság

A Nerf játékfegyverek csúcsminőségű és tartós műanyagból készülnek, amely az akció során még a durvább igénybevételt is bírják. Alacsony tömegének minden gyerek örülni fog, így egész nap nyugodtan játszhatnak vele. Továbbá a nyilak habos illetve gumi anyagból készülnek, és teljesen biztonságosak.

A játék 8 éves kortól ajánlott. 


 
Kód:  HRAa4573
Termékszám:  5010994859497
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20