Oldal frissítése

Nerf Modulus - Extra védőfelszerelés

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Modulus - Extra védőfelszerelés

Erősebb védelem a Nerf Modulusodhoz

Ha már a saját  Nerf modulus blaster -ed van  (külön is megvásárolható) és azt szeretnéd, hogy a csatatéren te legyél a király, fegyveredet szereld fel  további kiegészítő védőelemek, amelyek hatékonyan megvédenek  támadás esetén.


Az ellenségeidnek esélye sem lesz 

Ez a teljesértékű bővítés támadás esetére a jobb védelem érdekében egy  pajzsot, a fegyver toldalékát és  két extra nyilat tartalmaz. Az ellenség esélye sem lesz!
Ez a játék 8 éves kortól ajánlott.


Nerf Modulus
 

Építsd fel saját Modulus-at

Már ismered a  Nerf N-Strike Modulus pisztolyt? Ez egy nagyszerű fegyver, amellyet tökéletesíthetsz tömérdek bővíthető elemmel és így több,mint 1000 különböző kombinációt hozhatsz létre. A bővítés segítségével 4    Blaster  változat hozható létre különböző harci helyzetekhez -  közelharchoz, távolharchoz vagy kúszáshoz.

 
Kód:  HRAa4792
Termékszám:  5010994859275
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20