Oldal frissítése

Nerf Microshots Roughcut

5 2 értékelés
2 930 Ft

Nerf Microshots Roughcut

A Microshots Roughcut játékfegyver a közkedvelt Nerf márka népszerű Microshots sorozatának ötletes játékfegyvere. Ez a darab a Nerf márka miniatűr kollekciójának egyik legnépszerűbb lőfegyvere, és garantáltan mosolyt csal minden olyan kis harcos arcára, akik egy újabb eredeti darabbal szeretnék bővíteni a gyűjteményüket. Emellett nagyszerű szórakozást nyújt a kicsiknek mialatt barátaikkal harcolnak vagy éppen célba lőnek a játékpisztolyokkal. A kisebb méretű Roughcut pisztolya egy remek tartalékfegyver. A Roughcut kilövő két különleges Elite nyilat kínál a még pontosabb célzás érdekében.

A Nerf Microshots Roughcut játékfegyver főbb jellemzői

  • Roughcut Nerf színes játékfegyver a népszerű Microshots kollekcióból
  • A Nerf márka legnépszerűbb kilövőjének miniatűr gyűjtői változata
  • A Microshots Roughcut fegyver két nyíllal rendelkezik
  • A Nerf pisztolyok teljesen biztonságosak a felhasznált minőségi műanyagnak és hab vagy gumi lőszerek használatának köszönhetően

Biztonságos móka a Nerf játékpisztollyal

A Nerf pisztolyok kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak még a durva játéknak is az akció-dús harcok során. A gyerkőcök nagyra értékelik majd a pisztoly alacsony tömegét, hiszen így akár egész nap játszhatnak vele. Emellett a hab vagy gumi anyagú nyilak teljesen biztonságosak. Ez a játék 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Csomag méretei:
4 x 17,5 x 17,5 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif11556f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ASRT5010993451760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20