Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Nerf Microshots Fortinte FN Pelly

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Microshots Fortinte FN Pelly

A Microshots Fortnite egy ötletes játék pisztoly a népszerű Nerf márka kedvelt Microshots sorozatából. Ez a darab a legnépszerűbb Nerf márkájú lőfegyverek miniatűr gyűjtői változatai közé tartozik, és minden kis harcosnak örömet szerez, aki egy új, eredeti darabbal bővítheti a gyűjteményét, és mindenekelőtt rengeteget szórakozhat, miközben a barátaival párbajozik vagy célba lő. Ahogy már a fegyver neve is sugallja, a Fortnite FN Peely pisztolyt a népszerű Fortnite Battle Royale videojáték ikonikus alakja, Peely ihlette. A fegyvert 2 db Official Nerf Elite nyíllal szállítjuk. Töltse be a nyilat a pisztoly elejébe, húzd meg a markolatot, hogy felhúzd, és lőj.

A Nerf Microshots Fortnite FN Peely játék pisztoly fő jellemzői

  • Sárga játék pisztoly a népszerű Nerf Microshots sorozatból
  • Gyűjtői darab a kedvelt Nerf márka legnépszerűbb lőfegyvereiről készült miniatűr változatok sorozatából
  • A Fortnite Battle Royale videojáték ihlette
  • A fegyvert 2 nyíllal szállítjuk
  • A Nerf pisztolyok teljesen biztonságosak, köszönhetően a minőségi műanyag és habszivacs vagy gumi nyilak használatának
  • A kézi felhúzásnak köszönhetően nincs szükség elemekre

Biztonságos szórakozás a Nerf játék pisztollyal

A Nerf pisztolyok kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek, amelyek az akciódús harcok során még a durva kezelést is képesek elviselni. A gyerekek értékelik a pisztoly alacsony tömegét, így egész nap játszhatnak vele. Ráadásul a nyilak habszivacsból vagy gumiból készülnek, és így teljesen biztonságosak. Ez a játék 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A csomag méretei:
16,5 ×  21,6 × 4,4 cm

Kód:  HRAdn00753
Termékszám:  5010993732043
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05