Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Nerf Mega Bigshock

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Mega Bigshock

Kompakt méretű hatékony fegyver

A Nerf Mega Bigshock egy egykezes működtetésű pisztoly, amely egyesíti a mega erőt és a kompakt méretet. Elég célozni, majd kilőni a mega lövedéket, amely azonnal eléri a kívánt célt. 


Az ellenségnek nem lesz esélye

A Mega Bigshock ugyanolyan nagy teljesítményű, mint a többi N-Strike pisztoly, mégis könnyen, egy kézzel működtethető. Csak töltsd be, majd tüzelj gyorsan és az ellenségnek nem lesz esélye ellenedA csomag 2 mega lövedéket tartalmaz, a második töltény a pisztolyon kialakított tárolóban helyezhető el.


Minőségi kivitelezés és biztonság

A Nerf pisztoly kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely ellenáll a durvább kezelési módnak is az akciódús harcok során. A gyermekek értékelni fogják a pisztoly kis tömegét, így könnyedén játszhatnak vele egész nap. Ráadásul a nyilak szivacsból vagy gumiból készültek, tehát teljesen biztonságosak.

A játék 8 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa2437
Termékszám:  5010994848057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10