Oldal frissítése

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst


Nerf Laser Ops Pro Deltaburst

Lézercsata otthon és a szabadban

Ha imádod a lézeres csatákat, akkor a Nerf Laser Ops Pro Deltaburst játékfegyvert pont neked találták ki, mivel semmilyen kábelre vagy spéci öltözékre nem lesz szükséged. Csak bontsd ki a dobozból, és már játszhatsz is. A fegyver hatótávolsága 68 méter. Játszhatsz egyedül, de áthívhatod barátaidat is egy monumentális csatára, amelyben akár 64 játékos is részt vehet.



Mindig láthatod, hogy állsz

A Nerf Laser Ops Pro Deltaburst fegyveren még a harc kezdete előtt kiválaszthatod, hogy a kék vagy a piros csapattal leszel-e. A lila módban egyedül indulhatsz a többiek ellen. A Blaster fegyver fény- és hangeffektekkel teszi a játékot még izgalmasabbá, a kijelzőn pedig folyamatosan látod, hogy hány életed maradt, és hány lövést hibáztál el.

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst



Nerf Laser Ops Pro Deltaburst

Használd ki a Nerf Laser Ops Pro Deltaburst valamennyi tulajdonságát

Ha fokozni akarod az izgalmakat, akkor a Nerf Laser Ops Pro Deltaburst fegyvert Bluetooth segítségével csatlakoztasd okostelefonodhoz. Az iOS és az Android operációs rendszerekhez ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével a fegyvert tovább fejlesztheted, és ellenfeleid statisztikáit is láthatod. Ha bekapcsolod a GPS helymeghatározást, akkor a térképen még ellenfeleid mozgását is nyomon követheted.



A Nerf Laser Ops Pro Deltaburst fegyverrel a játék biztonságos

A Nerf Laser Ops Pro Deltaburst fegyver infravörös technológia alapján működik, ilyet használnak például a tévék távirányítójában is. Az infravörös fény a lézerrel ellentétben teljesen veszélytelen, így játék közben tökéletes biztonságban leszel.

Nerf Laser Ops Pro Deltaburst


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 6 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Lőtávolság 68 m
Kód:  HRAdn00033
Termékszám:  5010993499717
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10