Oldal frissítése

Nerf Fortnite TS

Kiegészítők a termékhez

Nerf Fortnite TS

A Hasbro legendás Nerf játékfegyvereit most a híres Fortnite játék ihlette, és a balsterekből különkiadást hoztak létre. Ez a Nerf Fortnite TS játékfegyver nemcsak a videojátékok rajongóit fogja megörvendeztetni, de minden 8 évnél idősebb kisfiút is.A blaster a Fortnite-ban is megjelenő fegyver piros-fehér megjelenését tükrözi, és manuális betöltéssel biztosítja a hatékony lövéseket. A belső tár legfeljebb 4 lőszernek ad helyet, további 4 pedig későbbi felhasználásra raktározható el benne. Az egyedülálló Nerf Fortnite TS játékfegyverrel 8 Nerf Elite hablőszert kapsz,amelyek rugalmas üreges heggyel rendelkeznek. A játék műanyagból készült, működéséhez nincs szükség elemekre. A gyerekeknek játék közben védőszemüveget szükséges viselniük.


A Nerf Fortnite TS játékfegyver legfőbb jellemzői

  • Játékfegyver, amelyet az Epic Games híres Fortnite videojátékai ihlettek
  • A Hasbro Nerf Fortnite TS blasterét 8 évnél idősebb fiúknak tervezték, de minden gyermek örömét lelheti benne, aki szeret lőni
  • A játékfegyver a kézi töltésnek köszönhetően elmélyíti a játékélményt
  • A játékot a Fortnite fegyver piros és fehér megjelenése ihlette
  • A 72 cm hosszú játékfegyver minőségi műanyagból készül
  • A tár 4 lőszert tárol egyszerre, a másik 4 pedig a a későbbi újratöltés céljából tárolható
  • A csomagban 8 darab lőszert található
  • A Nerf Fortnite TS blaster lőszer nagy hatótávolsága a továbbfejlesztett, rugalmas üreges csúcsnak köszönhető
  • A fegyver működéséhez nincs szükség elemekre
  • A Nerf blasterekkel történő játék támogatja az együttműködést, a gyors döntéseket és a pontos célzást
  • Játék során javasoljuk, hogy a gyermekek viseljenek védőszemüveget (nem tartozék)

Nerf játékfegyver a Fortnite világából

A Hasbro Nerf Fortnite TS játékfegyvere egy innovatív játék, amelyet a jól ismert Fortnite videojáték ihletett, és nem csak a játék minden rajongójának szerez örömet, de bármely 8 évnél idősebb gyermek számára is - nemcsak fiúknak. A blaster a játékból ismert fegyvert utánozza, és kézzeltölthető. A tár 4 lőszert tárol,amelyet további 4 egészít ki, így a lövész néhány másodperc alatt újratöltheti a játékfegyvert. A játék működéséhez nincs szükség elemre.


A Nerf Fortnite TS blaster könnyen kezelhető

A blaster kezelése rendkívül intuitív, és a gyerekek gyorsan rá fognak érezni - a kézi töltésnek köszönhetően a játékélmény még jobb lesz. Függetlenül attól, hogy gyermekeid még újak a Nerf játékfegyverek világában, vagy már rendelkeznek tapasztalatokkal a Nerf korábbi modelljeivel kapcsolatban ésszeretnék megszerezni kedvenc fegyverüket a Fortnite világából, a Nerf Fortnite TS bárki számára alkalmas, aki szeretne nagyszerű élményben részt venni barátaival. Amikor a Nerf Fortnite TS játékfegyverrel játszanak gyermekeid, ügyelj arra, hogy védőszemüveget viseljenek, és lövés közben ne az arc területére irányítsák ajátékfegyvert.


Nerf Elite Darts hablőszer üreges heggyel 

A Hasbro egyedülálló Nerf Fortnite TS blastere soha nem látott szórakozást hoz gyermekeid számára a Nerf Elite speciálisan kialakított, rugalmas üreges hegyének és a hosszú hatótávolságnak köszönhetően. A Nerf Fortnite TS játékfegyver csomagjában 8 lőszert találsz, és szükség esetén továbbiakatis vásárolhatsz. Kezdődjön a móka!






Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAdn00760
Termékszám:  5010993614479
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10