Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Nerf Fortnite Rift Edge Fejsze

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Fortnite Rift Edge Fejsze

A Nerfet megihlette a híres Fortnite videojáték, és egyedi szerszámokat dobott a piacra, amelyek a videojáték szerszámainak megjelenését és színét utánozzák. A rózsaszín kivitelű fejszét a „rift edge“ szerszám ihlette, és műanyagból készült. A tartós külső habszivacs burkolatnak köszönhetően még a keményebb harcoknak is ellenáll. Szerezz be a kis harcosodnak egy nagyszerű és biztonságos fegyvert. A Rift Edge fejsze egy sorozat része, amely két Nerf Fortnite szerszámot tartalmaz. A másik az Axeroni fejsze.

A Nerf Fortnite Rift Edge fejsze fő jellemzői

  • Rift Edge fejsze rózsaszínű kivitelben
  • A népszerű Fortnite videojáték ihlette
  • A penge tartós külső habszivacs burkolattal rendelkezik
  • A fejsze egy 2 Nerf szerszámból (rift edge és axeroni) álló sorozat része, amely a Fortnite szerszámok megjelenését utánozza
  • 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A fejsze hossza:
60 cm

A csomagolás méretei:
58,4 × 28 × 6,6 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAdn00756a
Termékszám:  5010993641673
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20