Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Nerf Elite Commander RD-6

5 290 Ft
4 170 Ft áfa nélkül

Nerf Elite Commander RD-6

A Hasbro Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 játékpuskával 8 éves kortól minden fiúnak nagyszerű szórakozásban lehet része. Válltámasz és kilövőcsőtoldó hozzáadásával egyedien szabhatod személyre a Nerf Commander RD-6-ot, a 3 taktikai sín pedig szintén hozzájárul a még jobb játékstratégiához. A Nerf Elite 2.0 játékpuska akár 6 Nerf lövedék tárolására alkalmas tárja gyors újratöltést tesz lehetővé. A pumpás működtetésű kilövőből egyenként vagy gyors sorozatban is kirepítheted a 6 lövedéket, akár 27 méterre. A 12 eredeti Nerf hablövedék a csomag részét képezi. A játékpuska műanyagból készült, és a működéséhez nincs szükség elemre. Gyerekek számára a játék során védőszemüveg használata ajánlott.


A Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 játékpuska legfontosabb jellemzői

  • A Nerf Elite 2.0 játékpuska fiúk számára ajánlott 8 éves kortól, de bármelyik gyereknek megvásárolhatod, amelyik szeret lövöldözni
  • A Nerf Commander RD-6 egy egyénileg testreszabható puska, amely nem igényel elemeket a működéshez
  • A játékpuska lehetővé teszi 3 taktikai sín használatát, valamint válltámasz és kilövőcsőtoldó hozzáadását (a válltámasz és a kilövőcsőtoldó nem része a csomagnak)
  • A játékpuska minőségi műanyagból készült
  • A csomagban 12 Nerf lövedék található a feltöltéshez, amely akár 27 m-re is kilőhető
  • A forgó tár egyszerre 10 lövedékkel tölthető fel, amelyeket a pumpás működtetésű kilövőből egyenként vagy gyors sorozatban is kilőhetsz
  • A játék során gyerekek számára védőszemüveg használata ajánlott (nem tartozék)

Igazítsd a Nerf játékpuskát az ötleteidhez és a harci terveidhez

A Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 játékpuskával gyermeked teljes mértékben felkészülhet egy baráti csapattal folytatott harcra, amelyből győztesen kerülhet ki. Nerf Elite 2.0 játékpuska nem igényel elemeket a működéshez, ráadásul egyénileg testreszabható és átalakítható. A dominanciáról a Nerf harci játékokban a Commander RD-6 játékpuska gondoskodik, hála a három taktikai sínnek, valamint a felcsatolható válltámasznak és kilövőcsőtoldónak. Ezeket külön vásárolhatod meg és továbbfejlesztheted vele a Nerf Elite 2.0 játékpuskát. 

A továbbfejlesztett Nerf puska több szórakozást nyújt a gyermeked számára

Akár új még gyermeked a Nerf fegyverek világában, akár használta már a korábbi Nerf modelleket és magasabb szintre szeretné emelni a teljesítményét, a Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 mindenki számára alkalmas, aki a barátaival szeretne játszani. Ügyelj rá, hogy a Nerf Elite 2.0 játékpuska használata során a gyerekek viseljenek védőszemüveget, és ne célozzanak mások arcára.

A Nerf hablövedékek akár 27 méterre is elhordanak

Az egyedülálló Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 játékpuskával rengeteg szórakozásban részesítheted gyermekeidet, hála a hosszú hatótávnak és a fegyver testreszabási lehetőségeinek. A 6 lövedékes forgó tárral a lövedékeket egymás után, vagy akár egyszerre, gyors sorozatban is megeresztheted, hála a pumpás működtetésű kilövőnek. A Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 játékpuskából a lövedékek akár 27 méterre is kilőhetnek! A Nerf játékpuska csomagjában 12 darabot fogsz találni ezekből a lövedékekből, de szükség esetén továbbiakat is beszerezhetsz. Kezdődjön hát a móka!
5,0
4 vásárló értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Játékpisztoly

Anyag Műanyag, Hab
Hatótáv 27 m
Patronok típusa Hab

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAbz02714
Termékszám:  5010993725038
P-DC1-WEB0