Oldal frissítése

Nerf Elite 2.0 20 tartalék lövedék

5,0 23 értékelés
1 990 Ft

Nerf Elite 2.0 20 tartalék lövedék

Amikor a Nerf játékpisztolyokkal játszol, gyakran fordulhat elő, hogy elgurul a lőszer vagy esetleg elveszíted azt. Azonban többé ne ess kétségbe - a Nerf Elite 2.0 lőszerekkel most tovább tarthat a teli tárad. A Nerf Elite 2.0 lőszereket kifejezetten a hosszabb hatótávolság és a precizitás jegyében tervezték. A készlet 20 darab kiváló minőségű habszivacs lőszert tartalmaz. A Nerf Elite 2.0 lőszer pótolja a hiányzó, már kilőtt darabokat, így soha nem ér véget a móka a Nerf pisztolyokkal. A tartalék lőszer 8 éves kortól alkalmas a gyerekeknek.


A Nerf Elite 2.0 20 db tartalék lövedék főbb jellemzői

  • 20 db Nerf Elite 2.0 tartalék lövedék
  • A játékhoz szükséges elegendő lőszer érdekében
  • Könnyű habszivacs lövedék nagyfokú pontossággal és nagy hatótávolsággal
  • Tartsd a kompatibilis Nerf Elite robbanópisztolyok tárát mindig tele
  • A Nerf Elite 2.0 lövedék 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Ne hagyd, hogy kiürüljön a tárad

Amennyiben a gyermeked rendelkezik bármilyen Nerf Elite 2.0 játékfegyverrel, úgy biztosan szüksége lesz a tartalék lőszerre, hiszen abból sosem elég. A 20 darabos Nerf Elite 2.0 lőszer készlettel elegendő lőszer áll a gyerekek rendelkezésére bármilyen játékkörülmények mellett. A nagyfokú pontosság és a hosszú hatótávolság különbözteti meg ezeket a habszivacs lőszereket a többi modelltől. A lőszer kompatibilis a Nerf Elite 2.0 robbanópisztollyal.



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAbz15906
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993767847
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15