Oldal frissítése

Nerf Doomlands - Tartalék lőszer 30 db

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nerf Doomlands - Tartalék lőszer 30 db

A csomagban 30 db tartalék lőszer található, amely kompatibilis a Nerf Doomlands fegyverekkel. A játék során a gyerekek az apokaliptikus, Doomlands 2169, jövőben találják magukat, amikor a Föld egy aszteroida hatására egy évszázaddal ezelőtt kopár pusztasággá vált. Mindenütt ott van a bűnözés és az igazságtalanság, amelyen csak egy olyan bátor hős tud felülkerekedni, aki mindig megfelelő mennyiségű töltényt hord magánál. Ennek a tartalék lőszercsomagnak a segítségével a gyermekek a csata során soha nem fogynak ki a töltényből. Mindig elegendő mennyiségű töltény lesz kéznél, hogy legyőzhesd az ellenséget, és rendet tehess a Földön. Csak töltsd fel a készleteidet a csata előtt és kezdődhet is az izgalmas kaland. 

A csomag tartalma:
30 db lőszer

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

 
Kód:  HRAa6560
Termékszám:  5010994912079
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20