Oldal frissítése

Nerf Doomlands - Persuader

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Doomlands - Persuader

Mentsd meg a bolygónkat

Mentsd meg a katasztrófa felé sodródó bolygót, menj ki a pusztasággá vált vidékre, ahol csak te tehetsz igazságot, hogy a bolygó elkerülhesse végzetét. A Nerf Doomlands Persuader az egyedül hatékony fegyver, amelynek segítségével még visszafordítható a megsemmisülés folyamata.


Nagy tölténytár és kiváló hatótávolság

A négylövetű pisztoly tölténytárába 4 nagy hatótávolságú töltényt tudsz betölteni, átlátszó műanyag oldalának köszönhetően a lövési mechanizmust még akció közben is jól megfigyelheted. A csomag 4 Elite lövedéket is tartalmaz.


Minőségi kivitelezés és biztonság

A Nerf pisztoly kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely még az akciódús csaták keményebb ütközeteinek próbáját is kiállja. A gyermekek örömére a fegyver kis tömegű, így bátran játszhatnak vele akár egész nap. Ezenkívül, a nyilak anyaga szivacs vagy gumi, így használatuk teljesen biztonságos.

A játék 8 éves kortól ajánlott.

 
Kód:  HRAa6559
Termékszám:  5010994941116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15