Oldal frissítése

Nerf Accustrike RaptorStrike

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Accustrike RaptorStrike

Tapasztald meg a fegyveres akciók valósághű élményét a Nerf Elite Accustrike sorozat RaptorStrike tagjával. A lövőfegyver két táras, egyenként 6 lőszerrel, amelyek elegendőek a lövöldözéshez. A RaptorStrike fegyverrel magabiztosan lőhetsz és fejlett lőszereinek köszönhetően nagyon pontos lövéseket adhatsz le. A még nagyobb pontosság és a stabilizáció érdekében használd a fegyver elején található kétlábú állványt. Mivel műanyagból van, nagyon könnyű, így a gyerekek is egész álló nap játszhatnak vele.. A fegyverhez 18 lőszer is jár. 8 éves kortól ajánlott.. Vigyázz, kész, tűz!

Fő előnyei

  • Nerf Elite AccuStrike sorozat tagja
  • Nagyon pontos lövések
  • Két tár- mindkettő kapacitása 6 lőszer
  • Minőségű anyagból
  • A csomag tartalmazza a fegyvert és a 18 db lőszert
  • 8 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK június 18-i  irányelvének. Ezt egy megfelelőségi nyilatkozat is bizonyítja.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif3440
Termékszám:  5010993415052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10