Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Nerf Accustrike Quadrant

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Accustrike Quadrant

Az Accustrike Quadrant az ismert Nerf márka narancssárga játékpisztolya az Elite Accustrike termékcsaládból négy lövedékkel, amelyeket úgy terveztek, hogy a lehető legpontosabbak legyenek. Így a Nerf játékfegyverekkel folytatott küzdelemben a gyermeked még jobban eltalálja a célt, és biztosan élvezni fogja a játékot. A négy lövedékes pisztoly  nagyszerű forgó tárral és rugós mechanizmussal rendelkezik. Az Accustrike Quadrant pisztoly praktikus, kompakt méretű, ezért tökéletesen alkalmas például titkos küldetésekre, amelyeken a kis harcosod állandóan mozgásban lesz.

A Nerf Accustrike Quadrant játékpisztoly fő jellemzői

  • Narancssárga Accustrike Quadrant Nerf játékpisztoly az Elite AccuStrike sorozatból kompakt méretben
  • A 4 Elite Accustrike lövedéket a még pontosabb lövésekért tervezték
  • A praktikus Accustrike Quadrant pisztoly forgó tárral rendelkezik
  • A Nerf pisztolyok teljesen biztonságosak, köszönhetően a minőségi műanyag és a habszivacs vagy gumi lövedékek használatának

Biztonságos szórakozás a Nerf játékpisztollyal

A Nerf pisztolyok kiváló minőségű és tartós műanyagból készültnek, amely még az akciódús harcok során előforduló durva használatot is kibírja. A gyerekek értékelni fogják a pisztoly alacsony tömegét, így egész nap játszhatnak vele. Ráadásul a lövedékek habszivacsból vagy gumiból készülnek, ezért teljesen biztonságosak. A játék 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Méretek (sz x h):
17 × 23 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif11570
Termékszám:  5010993446032
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20