Oldal frissítése

My Style (medálok)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My Style (medálok)

A My Style Craft minden kreatív, alkotásra vágyó kislány számára elengedhetetlen. Ennek a készletnek hála, tényleg csak a képzeletünk szab határt a különféle medálok elkészítésében. Sőt, lépésről lépésre megtanulhatjuk vele annak minden fortélyát. Használjunk polimer anyagokat, szalagokat, tollakat és gyöngyöket a divatos medálok készítéséhez, melyek kulcscsomóra, hátizsákra, mobiltelefonra vagy ruhára is rögzíthetők.
Azért, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a készletből, a legjobb, ha a legegyszerűbb projektekkel kezdi és így halad az összetettebbek felé. Amint végzett az összessel, az meglévő tudás és tapasztalat birtokában már elkészítheti saját medáljait is, amelyet büszkén viselhet vagy odaajándékozhat barátainak.
Műszaki adatok:
A csomag tartalma:4 × 10 g polimer anyagok3 × színes toll2 × színű húr3 × medál3 × bilincs3 × mobiltelefon-tartó3 × kulcstartó lánc3 x színes szalag4 × bilincs12 × gyűrűrózsafüzérfogpiszkáló16 oldalas színes útmutató
Ajánlott kor:
8+
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EC Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. A készlet természetesen rendelkezik CE megfelelőségi engedéllyel is.

Kód:  HRA455a
Termékszám:  8591945065626

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05