Oldal frissítése

My Little Pony Spike a sárkány

Kiegészítők a termékhez

My Little Pony Spike a sárkány

A 32 cm magas plüss Spike sárkány a My Little Pony-tól a My Little Pony Friendship is Magic (Én kicsi pónim: Varázslatos barátság) rajzfilmsorozat minden rajongójának örömet okoz. Az aranyos kis sárkánynak gyönyörű szemei, halványlila bundája és zöld fülei, tüskéi és hasa van. Szájából két hegyes fog kukucskál ki. Spike a sárkány szórakoztató és szeretetteljes, néha szarkasztikus. A legjobb barátja Twilight Sparkle, akit nagyon támogat. Mágikus képessége, hogy a zöld leheletével továbbítani tudja a tekercseket.

A zöld-lila Spike a sárkány My Little Pony plüss póni fő jellemzői

  • Plüss póni - sárkány
  • Az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság sorozat témájára
  • Gyönyörű lila bunda és zöld tüskék
  • Pihe-puha plüssből készült
  • Puha és kellemes tapintású
  • Kiváló szórakozás

Puha, plüss kedvenc

A zöld-lila My Little Pony Spike a sárkány puha plüssből készült, amely kellemes tapintású. Nagyon bújós, szeret ölelkezni, és biztosan szeretett baráttá válik, akivel a gyerekek minden este elalszanak a kiságyban. Szerezd be gyermekeidnek ezt a gyönyörű, puha, plüssjátékot, amellyel órákig szórakozhatnak és rengeteg remek mulatságot élhetnek át.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Plüss
Magasság:
32 cm
Színváltozat:
Lila, zöld

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 32 cm
Kód:  HRAif0355g
Termékszám:  ASRT5010993332748
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05