Oldal frissítése

My Little Pony Rarity

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

My Little Pony Rarity

Fedezd fel a barátság mágikus erejét póni barátod segítségével? Rarity unikornis egy kedves, érzékeny, csendes teremtés, akivel bármikor elmehetsz egy kalandra. Rarity fénylően fehér szőrrel rendelkezik, valamint sötétebb lila sörénnyel és farokkal, amelyek hullámokba helyezkednek. Szemei halványkékek, jele pedig három kék gyémánt. Kifejezetten a divatra specializálódott, ruhakészítőként dolgozik. A játék alapanyaga kellemes tapintású plüss. Tökéletes, ha egy picit csak bújni szeretnél. 

Főbb előnyök

  • Póni a My Little Pony sorozatból
  • Plüss alapanyag
  • Kellemes tapintás
  • Puha
  • Gyönyörű kivitelezés
  • Tökéletes gyermekeknek három éves kor felett.

Egyéb jellemzők:

Magasság:
25 cm

Alapanyaga:
plüss

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK, 2009 június 18-i játékok biztonságáról szóló szabályozásnak.  Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal is.

Kód:  HRAif0354f
Termékszám:  ASRT5010993332601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15