Oldal frissítése

My Little Pony Princess Twilight Sparkle

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Princess Twilight Sparkle

My Little Pony Princess Twilight Sparkle egy csodálatos játék a gyerekeknek! Ez a különleges színű baba hosszú haj közelebb a gyerekek a világ a pónik és a kaland tapasztalatok baba. A kislány maga is létrehozhat történetek, ahol a baba fog tapasztalni a mesekönyv kaland. Dopřejte vašemu děvčátku vstup do světa fantazie, která nemá hranice!
Ez a szám a folytatása a híres történet kis póni. Érdekes és izgalmas történetet arról, hogyan Twilight Sparkle megy az emberi világban, hogy megtalálja a mágikus koronát, miután ellopták keserű Sunset Shimmer. Pony egymással egy mágikus tükör veszi az emberi forma és találja magát egy olyan világban, az emberek, mint egy lány. A középiskolában barátok tapasztal sok különböző kalandok, megtanulja, hogyan kell viselkedni az emberek között. Találom ezt a történetet a jó és a rossz, a sok kaland és a happy end.
Ajánlott kor:
3 éves kortól


magasság:
38,1 cm


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA996t
Termékszám:  5010994733483
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05