Oldal frissítése

My Little Pony – Twilight Sparkle készlet kristálytáskával

5 2 értékelés

My Little Pony – Twilight Sparkle készlet kristálytáskával

Twilight Sparkle póni épp egy elegáns, ünnepi gálavacsorára készül, így nem is mehet mással, mint egy gyönyörű, kristály alakú táskával. És mi van akkor, ha a táska nem csak neki, hanem az Ön kislányának is pont megfelel Az ám csak az öröm! A fiatal hölgyek értékelni fogják a csodás és ragyogó táska és a My Little Pony figura kombinációját. Akár el is kísérhetik Sparkle-t egy gálaestére. Hogy az este milyen fordulatokat vesz, azt már bízza gyermeke képzelőerejére!

Legfőbb jellemzők

  • Rózsaszín Twilight Sparkle póni kristálytáskával
  • A táska önmagában is használható játékként
  • A táskát pónis elemek díszítik
  • A játék a többi pónis készlettel együtt is használható

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Figura magassága:
7,5 cm

 
Kód:  HRAif0394c
Termékszám:  ASRT5010993331802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10