Oldal frissítése

My Little Pony Plüss Pony Fluttershy

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

My Little Pony Plüss Pony Fluttershy

Fedezd fel a barátság világát a saját póniddal. A Pegas Fluttershy egy aranyos, nagyon érzékeny és kedves barát, akit mindig magaddal vihetsz a My Little Pony Friendship is Magic sorozathoz hasonlóan. A póninak szárnyai vannak, világos szőre és rózsaszín sörénye, kék szemei és az oldalán három rózsaszín pillangó motívum található. A Fluttershy előszeretetten gondoskodik az állatokról, segít a barátainak megoldani a problémáikat és szeretet ad a gyerekeknek. A póni plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes az érintésre. A puha testen kívül, amely ideális a fogáshoz, gyönyörű sörénnyel is rendelkezik, amelyet kedved szerint formázhatsz. 

Kiemelt jellemzők

  • Póni a My Little Pony sorozatból 
  • Finom plüss anyagból készült
  • kellemes az érintésre
  • Puha test 
  • Gyönyörű kidolgozottság
  • Kiváló dédelgetéshez
  • 3 éves kortól ajánlott

Specifikációk:

Magasság:
25 cm

Anyaga:
plüss

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és minden szabályozás szerinti jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanusítvánnyal is.

Kód:  HRAif0354b
Termékszám:  ASRT5010993332601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05