Oldal frissítése

My Little Pony Plüss Pony Applejack

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

My Little Pony Plüss Pony Applejack

Fedezze fel a varázslatos barátság pónijával pal! Orange póni egy szőke sörénye Applejack zöld a szeme, és az oldalán a jel alakja három piros alma. Applejack vidám, segítőkész és őszinte szőrös barátja, amit megtehetsz egy kaland ihlette a sorozat My Little Pony Friendship Magic. Mert él a farmon, jól tudja, és rodeo nem probléma neki, hogy vezesse a szívóvasmarha a karámba. Mindig segít termés alma és egy jó sportoló. A póni készült plüss heboučkého, ami nagyon kellemes tapintású. Amellett, hogy a puha kis teste, tökéletes cuddling, is van egy gyönyörű sörény, amelyre akkor odabújik. 

A fő előnyök

  • Pony a gyermekek sorozat My Little Pony
  • Anyaga plüss heboučkého
  • Kellemes tapintású
  • puha kis teste
  • szép feldolgozás
  • Tökéletes dédelgetéssel
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves

specifikációk:

magasság:
25 cm

anyaga:
plüss

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAif0354a
Termékszám:  ASRT5010993332601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05