Oldal frissítése

My Little Pony - Pinkie Pie Shining

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony - Pinkie Pie Shining

Az Ön gyermekei is odáig vannak a jól ismert film, a My Little Pony karaktereiért? Akkor tegye őket boldoggá, és ajándékozza nekik ezt a lovat, amely a bőrrel érintkezve világít. Ezzel a játékkal még az igazán kicsi, 3 éves korú gyermekek is játszhatnak. De az idősebbek is minden bizonnyal nagyon örülnének neki. A My Little Pony karakterei több változatban érhetők el, így a gyerekek számos új kalandokat és történetet kreaálhatnak, vagy újra játszhatják a már meglévő történeteket a filmből. A játék mozgó részekből áll, így az teljesen valóságos hatást kelt.

My Little Pony Pinkie Pie állatka főbb jellemzői

  • A My Little Pony film egyik karaktere
  • Világít, ha az bőrrel érintkezik
  • Alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól
  • Többféle változatban elérhető modellek
  • Ez a modell a Pinkie Pie póni karaktere

 My Little Pony Pinkie Pie póni tulajdonságai

A dobozban található My Little Pony ló világít, ha érintkezik a bőrrel, vagy más ló fényével. A modell gyönyörű rózsaszín sörénnyel rendelkezik. A gyermek szobájában remek dekorációként szolgálhat, így még akkor is boldoggá teheti a gyermekét, ha éppen nem játszik velük. Mozgó alkatrészek és finom részletesség jellemzi. A játék műanyagból készült, amely tartós és ellenáll a durva bánásmódnak is

Méret:
23 cm

Kód:  HRAif5282b
Termékszám:  ASRT5010993388523
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20