Oldal frissítése

My Little Pony Pinkie Pie nagy plüss póni

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

My Little Pony Pinkie Pie nagy plüss póni

Fedezd fel a varázslatos barátságot póni barátoddal! A rózsaszín Pinkie Pie póni a My Little Pony animációs sorozat egyik főszereplője. Pinkie Pie egy energikus, nagyon barátságos és társaságkedvelő póni, és minden gyereknek örömet szerez. Mindenféle édességet szeret, és ünnepségeket rendez barátainak. Őrült dalainak saját maga szerzi a zenéjét, és ő írja a szövegeket is. Az aranyos póni a legfinomabb plüssből készült, amely nagyon kellemes tapintású. A szeretnivaló My Little Pony kedvenc állatoddá válik, és nem csak elalváskor az ágyban.

Főbb előnyei

  • A My Little Pony gyereksorozat póni szereplője
  • A legfinomabb plüssből készült
  • Kellemes tapintású
  • Puha test
  • Bájos kidolgozás
  • Jól lehet dédelgetni
  • 3 éves kortól ajánlott

További adatok:

Magassága:
37 cm

Anyaga:
plüss

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és a hatályos jogszabályoknak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Kód:  HRAif0400b
Termékszám:  ASRT5010993389445
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10