Oldal frissítése

My Little Pony Mini Lily Drop

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Mini Lily Drop

Olyanok gyermekeid, mint a My Little Pony film karakterei? Tedd őket boldoggá és lepd meg őket ezzel a készlettel, amely több játékot is tartalmaz a csomagban. Ezzel a figurával még a nagyon kis gyermekek (3 éves kortól) is játszhatnak. De biztosan segítenek az idősebb testvérek vagy barátok is. A készlet több változatban érhető el, így ha minden gyerek kap egyet, az segít nekik új kalandokat kitalálni vagy azokkal játszani, akik ismerik a filmet. A játékon tapadókorong található, így bármilyen sima felületre odatapad.  

A My Little Pony Mini Lily Drop főbb jellemzői

  • Pony karakter a My Little Pony filmből
  • Csomagolásban és egyéb játékokkal
  • 3 év feletti gyermekeknek
  • 2 1 - tapadókorong
  • Több változatban
  • Opció Mini Lily Drop

A My Little Pony Mini Lily Drop játék részletei

A dobozban megtalálod a My Little Pony lovat és barátait a tengeri csillagot és a csigaházat, amelybe belehelyezhető a ló. A játékon tapadókorong található, amellyel minden sima felületre tapad, és a gyerekeket akkor is boldoggá teszi, ha éppen nem játszanak vele. A fej mozgatható és egyéb tökéletes részletesség. A játékok műanyagból készülnek, ezek tartósak és ellenállnak a durva bánásmódnak. A gyermekek a vízben is jól játszhatnak vele, így este még élvezetesebb a fürdés.

Méret:
14,5 cm

 
Kód:  HRAif5274a
Termékszám:  ASRT5010993376742
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10