Oldal frissítése

My Little Pony Equestria Girls - Kis Rainbow Dash baba kiegészítőkkel

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

My Little Pony Equestria Girls - Kis Rainbow Dash baba kiegészítőkkel

A népszerű Equestria babák mindig visszatérnek valami újdonsággal. Ez a sportos Rainbow Dash baba, hasonlóan elődeire, hatalmas sikert aratott a kislányok között. Számos tartozék jár a most a figurához, a sportolás népszerűsítése érdekében. Nagyszerű szórakozás nyújt ez baba, aki bármikor elindulhat a fociedzésre, hiszen minden ehhez szükséges felszerelés megtalálható a kiegészítők között.

Fontosabb jellemzők

  • Equestria Girls Mini baba
  • Öltöztesd fel sportoláshoz!
  • Számos tartozék
  • 5 éves kortól ajánlott

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek és a cseh jogszabályoknak. CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.  

Kód:  HRAa6921d
Termékszám:  ASRT5010994942120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05