Oldal frissítése

My Little Baby Born makettet

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

My Little Baby Born makettet

My Little Baby Born baba kinti ruha szett - egy egyedülálló kiegészítő a My Little Baby Born babáknak. Ez egy speciális szett két különböző kinti ruhával, hogy tudjon kint a szabadban játszani a játszótéren vagy egy gyerekeknek szóló koncerten. Egy rózsaszín és kék ruha, rajta egy mackó képével, kiegészítve egy rózsaszín felső kabáttal és egy csizmával, amelyek pontosan illeszkednek a BABY born babájára. A gondosan tervezett tartozékok fejleszteni a gyermekek fantáziáját és új lehetőségeket nyit és témákat a játék.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Főbb jellemzői a My Little Baby Born kinti ruha szettnek

  • Az eredeti ruhák a My Little Baby Born babáknak
  • Ruha szett ruhákkal, kabáttal és csizmával
  • Egyszerű nyitás és zárás
  • 1 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif3508
Termékszám:  4001167823477
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10