Oldal frissítése

My First Scalextric autópálya

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My First Scalextric autópálya

Készítsd el otthon a saját autópályád, és szervezz egy izgalmas autóversenyt! A My First Scalextric készlettel mindenki remekül szórakozhat! A pálya könnyen összeállítható, alakja egy nyolcast ad ki. A dobozban mindent megtalálható, amire egy ilyen versenyen szüksége van. Két autó közül is választhatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy a sárga vagy piros színű autót szervezed be a csapatába, és már indulhat is a Scalextric verseny!

A My First Scalextric autópálya főbb jellemzői

  • A nyolcas formájú versenypálya könnyen összeszerelhető
  • Magnatraction technológia biztosítja az autók pályán tartását
  • Tartozékok: színkódolt piros és sárga kocsik
  • A sebesség állítható 
  • Kompatibilis más Micro Scalextric versenypályákkal és auótkkal

Scalextric versenypálya a fiataloknak és idősebbeknek

Scalextric játékautók rendkívül ellenálló. Magnatraction technológia tartja az autókat a pályán a verseny során, akkor is, ha kanyarban nagy sebességgel száguldanak. A járművezetők szabályozni tudják a járművek sebességét. A verseny kiváló szórakozást nyújt a kisebb és a nagyobb gyerekeknek. Egy piros és egy sárga autó választható, amelyek megfelelően tapadnak a pályára.  A My First Scalextric versenypálya kompatibilis más versenypályákkal és Micro Scalextric autókkal. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Versenyautó pálya

Pálya hossza 256 cm
Kód:  HRAif2965
Termékszám:  5010963611194

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15