Oldal frissítése

My First BABY Annabell

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My First BABY Annabell

Csatlakozott a családhoz a My First Baby Annabell kislánybaba. Puha testének és a kifejezetten ehhez tervezett kiegészítőknek köszönhetően már egy 1 éves gyermek is képes róla gondoskodni. Elbűvölő, nagy szemeinek, rózsaszín kiegészítőinek nem lehet ellenállni. A baba fejleszti gyermeked képzelőerejét, és játék közben a kis anyuka azt is gyakorolja, milyen érzés felelősnek lenni valakiért.

A My First Baby Annabell baba főbb jellemzői

  • Valósághű kislánybaba
  • Puha teste van
  • Ösztönzi a fantáziát, és fejleszti felelősségtudatot
  • Rózsaszín öltözéke és rózsaszín cumisüvege van
  • A baba 1 éves kortól ajánlott

Baby Annabell kislánybaba rózsaszínben

A Baby Annabell kislánybaba szép rózsaszín rugdalózóba öltözött, öltözékét kedvenc bárányfigurája díszíti. A fején sapkát visel, amely megóvja a hidegtől. Rugdalózója speciálisan záródik, így még a legapróbb ujjacskák is könnyedén levetkőztethetik és felöltöztethetik. Az anyuka megkínálhatja innivalóval is a babát, kedvenc cumisüvegéből.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és minden érvényes cseh jogszabálynak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka BABY Annabell
Kód:  HRAif3550
Termékszám:  4001167794449
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20