Oldal frissítése

My First Baby Annabell Brother

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My First Baby Annabell Brother

A My First Baby Annabell babának kisöccse született. Puha anyagának és speciális tervezésének köszönhetően már egy éves kortól alkalmas gyermekeknek. A baba igéző tekintete és kék ruhái csodálatos, ellenállhatatlan megjelenést biztosítanak a a játéknak. A baba hozzájárul a gyermekek felelősségérzetének fejlődéséhez, és a kis anyukák elkezdhetik gyakorolni, milyen érzés törődni másokkal.

A My First Baby Annabell Brother baba legfontosabb jellemzői

  • Eredeti, kisfiú baba
  • Puha anyagból készült
  • Elősegíti a fantázia és a felelősségérzet fejlődését
  • Kék ruhát visel és egy fehér cumisüvege is van
  • 1 éves kortól alkalmas gyermekek számára

My First Baby Annabell Brother baba, kék ruhában

A My First Baby Annabell Brother baba ruhája kék színű, és egy kedves bárány motívuma díszíti. Sapkája megvédi fejecskéjét a hidegtől. Öltözéke speciális "on + off" kapoccsal záródik, hogy a gyermekek apró kezeivel is könnyű legyen öltöztetni a babát. A kis anyukák megitathatják a babát a kedvenc fehér cumisüvegéből.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és az azokhoz kapcsolódó törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka BABY Annabell
Kód:  HRAif3551
Termékszám:  4001167794456
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05