Oldal frissítése

Muskétás jelmez piros M méret

Kiegészítők a termékhez

Muskétás jelmez piros M méret

A lovag a mai időkben nem tartozik a nagyon eredeti jelmezbáli jelmezek közé. Mi lenne, ha kipróbálna valami eredtit és a kisfiát muskétásnak öltöztetné? A muskétás valójában szintén bátor lovag volt - vagy mondhatnánk  katonának is. Rapp gyerekjelmezének köszönhetően bármelyik gyerek muskétás lehet, és minden barátját elbűvöli akár egy karneváli esten vagy gyermekünnepségen. Egy mindenkiért, mindenki egyért!

A Rapp piros muskétás gyermekjelmezének legfontosabb jellemzői M méret

  • eredeti muskétás ruha
  • kétrészes öltözet, beleértve az ujjvédőket és a kalapot
  • nagyszerű jelmezbálba vagy  gyermekünnepségekre
  • M méret (6-8 év)

Muskétássá válni  és igazságot tenni

Az összetett muskétás ruha két darabból áll. Míg az alsó részt a piros és a fekete színek egyszerűsége jellemzi, a felső rész egy kék és fehér köpeny, arany és piros díszítéssel. Az egész jelmez ezután egy arany kereszttel egészül ki, ami tipikus a testőröknél. Tartalmaz egy fekete kalapot is, ami kiegészíti a jelmezt. A kisfiú megkülönböztethetetlen lesz az igazi muskétástól.

A csomagolás tartalmazza a két részből álló jelmezet, az ujjvédőt és a kalapot, amely minden 6-8 éves (116-128 cm magas) fiúnak alkalmas.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Általános

Rendeltetés Fiúknak

Jelmezek

Nemzetközi méret M
Kód:  HRAif11223
Termékszám:  8590687189966

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20