Oldal frissítése

Tiny Love Zenélő kiságy körhinta Magical Night 3v1

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tiny Love Zenélő kiságy körhinta Magical Night 3v1

Ez az egyedi Tiny Love 3v1 zenélő körhinta lesz a baba legjobb társa. A különféle funkcióknak köszönhetően újszülöttek, valamint óvodások számára is alkalmas - a baba felnőhet a kedvenc játéka közelében. Eleinte a bölcsőre lesz felakasztva klasszikus körhintaként, amelynek lágy zenéje és forgó játékok elkísérik a babát az álmok világába. A körhintát át lehet szerelni zenedobozzá, amely szép képeket vetít a plafonra, ezzel szórakoztatva a gyermeket 5 hónapos korától. A zenedoboz 9 dallamot játszik, összesen 30 perces. A hangerő állítható. Az ötéves gyermeknek újjá lehet építeni a zenedobozt éjjeli lámpává, amely zenél és képeket vetít a falra.

Specifikációk:

Jellemzők:
Körhinta a kiságy fölé forgó játékokkal
Zenedoboz képeket vetít a mennyezetre
Éjjeli lámpa zenével és vetítéssel
9 dallamot játszik (összesen 30 perc)
Hangerőszabályzó

Ajánlott kor:
születéstől

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  FOB029
Termékszám:  735259004546

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20