Oldal frissítése

Műanyag homokozó tartozékokkal

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Műanyag homokozó tartozékokkal

Építsd meg a legnagyobb homokvárat a környéken. Kezdd egyszerűbb dolgokkal, és ha már elég tapasztalatot szereztél a gyermekeiddel, készítsetek homokból szobrokat vagy egy erődöt. Ezt később közösen védhetitek majd az ellenségektől, akik át akarják venni a hatalmat.

Sőt, új területek elfoglalására is lehetőségetek van, hiszen a homokozó nyolc részre szét is szedhető. Mivel a termék kemény műanyagból készült, így ülőkének is tökéletes lehet. A jó munkához eszközök is kellenek, amiket szintén megtalálsz a csomagban: helyet kapott benne például egy lapát, egy vödör, egy kancsó és egy homokzsákis.

További információk:

Méret: 90 centiméteres átmérő
Súly: 2,58 kg
Kor: 3+


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretek

Szélesség 90 cm
Magasság 90 cm
Kód:  HRAa4315
Termékszám:  8591864916009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05